TVT Logo
Kurjenmäenkatu 17 julkisivu

Asuntohaku on nyt käynnissä Kurjenmäen puutalokoteihin

Kurjenmäen keltaisten puutalojen perusparannus aloitettiin vuoden 2023 syksyllä. Perusparannus suoritetaan taloihin vaiheittain siten, että viimeinen talo valmistuu remontista vuoden 2025 aikana. Neljä seuraavaa taloa (I, M, L ja K) valmistuvat perusparannuksesta vuoden 2024 loppuun mennessä, ja niiden asuntohaku on nyt alkanut.

Kurjenmäenkatu 17:n taloissa I, M, L ja K on yhteensä 24 asuntoa. Asuntoja on tarjolla eri kokoisina: 38 neliömetrin kompakteja kaksioita avokeittiöllä, 49 neliömetrin kaksioita keittiöllä sekä 58 neliömetrin kolmioita.

Perusparannuksen myötä asunnot ovat saaneet uuden, raikkaan ilmeen säilyttäen samalla vanhan ajan charminsa. Asuntojen varustelussa on panostettu kodikkuuteen ja käytännöllisyyteen. Lattiat ovat vaaleaa ja kestävää vinyylilankkua, ja tehosteseinien harmoniset sävyt täydentävät muuten vaaleaa kokonaisuutta. Keittiöissä on modernit kodinkoneet, valkoiset kaapinovet sekä tammikuvioinen laminaattitaso. Kaikissa asunnoissa on myös oma pieni laatoitettu asuntopiha.

Kurjenmäen sijainti on erinomainen, vain reilun kahden kilometrin päässä Turun keskustasta. Alueelta on hyvät kulkuyhteydet, ja kaikki tarvittavat palvelut löytyvät läheltä. Kupittaan puiston vehreät maisemat ja monipuoliset liikuntamahdollisuudet ovat kävelyetäisyydellä.

Tutustu Kurjenmäen asuntoihin ja hae vapaata asuntoa tvt.fi/kurjenmaki

Digistailattu kuva Kurjenmäen makuuhuoneesta