TVT Logo
Viherlaatikko, jossa etualalla kasvamassa pellavaa.

Pihahaaste asukastoimikunnille

Haluamme pihahaasteessa innostaa asukastoimikuntia luomaan viihtyisiä yhteisiä piha-alueita.

Pihakuvakilpailu asukastoimikunnille

Haastamme asukastoimikunnat pihahaasteeseen luomaan viihtyisiä yhteisiä piha-alueita.

Asukastoimikunnat voivat osallistua pihakuvakilpailuun seuraavasti:

  1. Ota kuva viihtyisästä TVT:n yhteispihasta.
  2. Lähetä kuva sähköpostilla osoitteeseen: tvtviestinta@tvt.fi.
  3. Sähköpostin otsikoksi tulee kirjata piahahaaste. Kirjoita viestiksi, minkä asuntokohteen asukastoimikunta on kyseessä sekä asukastoimikunnan puheenjohtajan yhteystiedot. Lisää kuva sähköpostin liitteeksi.

Kilpailun palkintona on 150 €:n arvoinen lahjakortti yhteisen pihan laittoon Pirilän Kukkataloon.

Kilpailun säännöt: Asukastoimikunta voi osallistua pihakuvakilpailuun lähettämällä kuvan viihtyisästä TVT:n yhteispihasta osoitteeseen: tvtviestinta@tvt.fi. Sähköpostin otsikoksi tulee kirjata pihahaaste. Kirjoita viestiksi, minkä asuntokohteen asukastoimikunta on kyseessä sekä asukastoimikunnan puheenjohtajan yhteystiedot. Kuvaaja vastaa siitä, että hänellä oikeus kuvan julkaisemiseen. Kuvan on oltava hyvien tapojen mukainen, eikä se saa loukata toisen henkilön kotirauhaa tai yksityisuudensuojaa. Osallistumalla kilpailuun kuvaaja hyväksyy kuvien käyttöoikeuden ja edelleen jakamisen TVT:n some- ja viestintäkanavissa. Osallistumisaika päättyy 31.7.2024. Osallistua voi vain sähköpostilla. Kilpailun järjestäjä on TVT Asunnot Oy.

Kilpailun palkintona on 150 €:n lahjakortti Pirilän Kukkataloon. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. TVT:n raati valitsee voittajan elokuussa 2024. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Palkinto toimitetaan asukastoimikunnalle asuntokohteeseen erikseen sovittuna aikana. Mikäli emme tavoita voittajaa tai palkintoa ei noudeta sovittuna aikana, palkinto raukeaa. Järjestäjän vastuu osallistujaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista kilpailuun tai arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka kilpailuun osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista taikka järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista. Lue TVT:n tietosuojaseloste: