TVT Logo
Värikkäitä TVT:n ilmapalloja.

Asukkaat osallistuivat innolla juhlavuoden tilaisuuksiin

TVT Asuntojen 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi järjestämät asukastilaisuudet keräsivät liki 2 000 innokasta osallistujaa. Asukkaille oli tarjolla kaksi teatteriesitystä, joista toinen oli suunnattu aikuisille ja toinen lapsiperheille. Kolmas juhlavuoden tapahtumista oli perheen pienimpien leikkihetki sisäleikkipuistossa. TVT Asunnot kiittää kaikkia tilaisuuksiin osallistuneita.

Samppalinnan Kesäteatterissa Bonnie & Clyde -musikaalin näytös 10.8.2024.
Samppalinnan Kesäteatterissa Bonnie & Clyde -musikaalin näytös 10.8.2024.

Lapsiperheille Kolme iloista rosvoa

Lapsiperheille suunnattu Kolme iloista rosvoa -musiikkinäytelmä keräsi koko Vartiovuoren kesäteatterin katsomon täyteen iloista väkeä 27.6.2024. Thorbjørn Egnerin lastenromaaniin perustuva näytelmä vei katsojat Kardemumman kaupunkiin seuraamaan kolmen veijarin, Kasperin, Jesperin ja Joonatanin hassuja touhuja. Väliajalla nauttittiin kahvia, mehua ja pullaa.

Johannes Malmi seisoo kesäteatterin lavalla ja pitää puhetta.
Rakennuttamis- ja hankekehityspäällikkö Johannes Malmi toi TVT Asuntojen tervehdyksen Vartiovuoren kesäteatterin näytöksen katsojille.

Aikuisille Bonnie & Clyde

Toinen asukkaille tarjotuista juhlavuoden tapahtumista oli menestysmusikaali Bonnie & Clyde Samppalinnan kesäteatterissa. Lauantaina 10.8.2024 täysi katsomo sai nauttia yhden maailmanhistorian kuuluisimman rikollisparin jännittävästä ja traagisesta tarinasta. Erityistä kiitosta saivat upeat laulajat ja livebändi sekä tanssijoiden esitykset. Väliajalla oli tarjolla kahvia ja viinereitä.

Teppo Forss pitää puhetta asukkaille teatterin lavalla.
Toimitusjohtaja Teppo Forss esitti TVT:n tervehdyksen asukkaille Samppalinnan kesäteatterissa.

Perheen pienimmille leikkihetki

Kolmas asukastapahtumista tarjottiin perheen pienimmille Hoplop-sisäleikkipuistossa Raisiossa lauantaina 10.8.2024. Tunnelma oli heti katossa, kun satapäin lapsia kirmasi ympäri leikkipuistoa juoksemaan, kiipeilemään, hyppimään ja pomppimaan. Taaperoilla riitti touhua omalla rauhallisemmalla alueellaan.

Lasten joukossa seikkaili myös kiltti tiikerimaskotti. Välillä juotiin mehua sekä syötiin popcornit ja karkit. Kotiin viemiseksi lapset saivat ilmapalot ja tatuointitarrat. – Oli oikein kivaa, moni lapsista huikkasi lähtiessään.

Tiikeriksi pukeutunut henkilö hymyilee.
Lasten joukossa seikkaili myös kiltti tiikeri.

Kaikki asukkaat saivat keväällä kutsun tapahtumiin asukasuutiskirjeessä ja Kotimme-lehdessä. Yhteensä tapahtumiin ilmoittautui noin 2 000 asukasta.

Lapset kiipeävät ylös leikkitulivuoren rinnettä.
Hoplopin leikkitulivuori tarjosi haastetta kiipeilijöille.