TVT Logo
Sisähavainnekuva Tornikadun uudiskohteesta.

Asumisen laatu ja kohtuuhintaisuus

Pääkirjoitus: Työ asumisen laadun ja kohtuuhintaisuuden puolesta jatkuu.

TVT Asunnot Oy on tarjonnut vuokrakoteja Turun seudulla jo 30 vuotta. Kohtuuhintaisen vuokran lisäksi haluamme mahdollisuuksien mukaan luoda asumisen laatua.

Olemme kaikki arjessamme huomanneet moninaisiin ilmiöihin liittyvän hintojen nousun. Kiinteistönpidon kustannusten ja korkotason voimakas nousu näkyy myös vuokrien kehityksessä. TVT Asuntojen kaltaisten toimijoiden on katettava kasvaneet kulut vuokratuloilla.

TVT Asunnoille on välittynyt vuokralaisten huoli kohonneista asumiskustannuksista. Osalla tilannetta vaikeuttaa entisestään sosiaaliturvaan kuten asumistukeen tehdyt heikennykset. Muistutan, että hankalissa hetkissä henkilökuntamme on asukkaidemme käytettävissä. Meillä on tahtoa ja keinoja ratkoa asioita kanssasi.

Kustannusten nousuun liittyviä vuokrankorotuspaineita helpottavat yhdessä tekemämme toimenpiteet. Jätteiden lajittelu, fiksu veden kulutus ja huoneistojen lämpötilan optimointi lisäävät asumismukavuutta ja säästävät euroja. Voimme olla saavutuksistamme ylpeitä.

Oman kodin vuokran tarkistaminen voi herättää ajatuksen, että TVT Asunnot ei tarjoa rahalle riittävästi vastinetta. Tosiasiassa kustannusten nousun vuoksi rahaa tarvitaan entistä enemmän, jotta saadaan edes sama kuin ennen. Samalla TVT Asunnot haluaa mahdollisuuksien mukaan tarjota asumisen laatua.

Korona-ajan kokemukset opettivat meille asumisen laatutekijöiden merkityksen. Kun vietimme aikaa kotona, ymmärrys siitä, että kaipaamme kotiin sopivasti neliöitä, erillisiä lepo- ja oleskelutiloja, parveketta ja viihtyisää ympäristöä, lisääntyi. Näitä tekijöitä TVT Asunnot tavoittelee uudis- ja korjausrakennushankkeissa.

Toimintaympäristön muutos jatkuu. Me TVT:llä sopeudumme muutoksiin ja jatkamme 30 vuoden kokemuksella työtä asumisen paremman laadun ja kohtuuhintaisuuden puolesta.

TVT Asuntojen toimitusjohtaja Teppo Forss.

TVT Asunnot Oy:n toimitusjohtaja Teppo Forss.