TVT Logo
Julkisivukuva Kurjenmäenkatu 17

TVT Asuntojen korjausrakentamisen kohteita

Useissa TVT:n asuntokohteissa tehdään paljon erilaisia korjaustöitä. Alla poimintoja muutamista korjausrakentamisen kohteista.

Julkisivukuva Kurjenmäenkatu 17

Kurjenmäenkatu 17, Kaskentie 18

Perusparannus

Alun perin vuonna 1938 valmistuneissa puutaloissa tehdään perusparannus. Hankkeessa uusitaan kaikkien 96 asunnon talotekniikka: sähköt, vesi- ja viemäriputket lähes täysin. Lisäksi saneerataan asuntojen sisätilat sekä uusitaan keittiöt ja kylpyhuoneet. Työt etenevät vaiheittain muutama talo kerrallaan. Hanke alkoi syksyllä 2023, ja tavoitteena on, että viimeisetkin talot valmistuvat vuoden 2025 aikana.

Havainnekuva Raastuvankadun kahdesta kerrostalosta perusparannuksen jälkeen.

Raastuvankatu 3 A ja B

Perusparannus

Kahdessa vuonna 1973 valmistuneessa asuinkerrostalossa alkaa syksyllä 2024 perusparannus, jossa uusitaan asuntojen kylpyja wc-tilat, keittiöt, talotekniikka sekä asuntojen muut sisäpinnat. Lisäksi kunnostetaan myös alkuperäiset väestönsuojat sekä yhteis- ja teknisiä tiloja. Perusparannuksen jälkeen taloissa on yhteensä 118 asuntoa.

Rätiälänkadun kerrostalot.

Rätiälänkatu 11, 13 ja 14

Linjasaneeraus

Vuonna 1963 valmistuneissa kolmessa asuinkerrostalossa tehdään linjasaneeraus. Asuntojen kylpy- ja wc-tilat, keittiöt ja muiden asuintilojen pinnat uusitaan tai maalataan. Remontissa suurennetaan kylpyhuoneita ja mahdollisuuksien mukaan parannetaan asuntojen esteettömyyttä. Lisäksi kunnostetaan myös alkuperäiset väestönsuojat sekä yhteis- ja teknisiä tiloja.

Havainnekuva Kousankujan kerrostaloista perusparannuksen jälkeen.

Kousankuja 4

Perusparannus

Vuosina 1984–1985 valmistuneissa Kousankujan kerrostaloissa alkaa perusparannus syksyllä 2024. Perusparannuksessa uusitaan kaikkien talojen talotekniikka sekä sisä- ja ulkopinnat. Perusparannetuissa taloissa on remontin jälkeen yhteensä 119 asuntoa. Perusparannuksen arvioitu valmistumisaika on kesällä 2026.